Freelo Blog Strojovna Desktop aplikace, notifikace, expresní nastavení termínu a vyšší rychlost

Desktop aplikace, notifikace, expresní nastavení termínu a vyšší rychlost

Aktualizace Freela

Máme pro vás aktualizaci Freela, která vám pomůže ušetřit drahocenné minuty vašeho času. Do počítače si můžete nainstalovat aplikaci Freelo (PWA) a operační systém nyní umí zobrazit nativní notifikace. Termín úkolu zadáte nebo změníte na pár kliknutí přes klávesové zkratky. Zrychlili jsme také načítání nových notifikací a spustili jsme redesign na vybraných stránkách.

Mrkněte na všechny novinky v 5 minutách

Freelo jako desktop aplikace (PWA)

Desktop aplikaci pro váš počítač si můžete nainstalovat přes prohlížeč Chrome. Získáte tím možnost zobrazení v Docku nebo v hlavní liště, na ikoně aplikace uvidíte kolečko s počtem notifikací a nic tak neprošvihnete.

Instalace je velice jednoduchá – stačí otevřít Freelo v prohlížeči Chrome a následně vpravo v adresním řádku zvolit Nainstalovat aplikaci. Podívejte se na podrobný návod, jak na to.

„Prohlížečové“ notifikace

K dispozici máte nově i plnohodnotné notifikace v operačním systému – upozornění si samozřejmě můžete nastavit dle libosti, aby odpovídala vašim preferencím.

Expresní nastavení termínu

Nová klávesová zkratka „T s kurzorem nad úkolem nebo podúkolem vám umožní nastavit jeho termín rychlostí blesku.

rychlé nastavení termínu

Stačí, abyste najeli myší nad (pod)úkol a stisknutím T vyvoláte nabídku pro úpravu termínu šipkami (vlevo, vpravo posouváte dny), (nahoru, dolů měníte měsíce), když znovu stisknete T – přidáte týden, stisknutím klávesy X smažete existující termín. Více se dozvíte v nápovědě k této zkratce.

Možnost odebrat avatar

Nyní můžete odebrat vámi nahraný avatar a u vašeho profilu se tak znovu bude automaticky zobrazovat defaultní obrázek s iniciály.

Nový design vybraných stránek

I ta nejlepší loď si čas od času zaslouží umýt a natřít novou barvou – proto jsme na stránky Přihlášení, RegistraceZapomenuté heslo nasadili nové ilustrace a budeme je postupně rozšiřovat i do dalších sekcí. Na nové kresby můžete narazit i přímo v aplikaci. Doufáme, že se vám líbí alespoň tak jako nám!

nové ilustrace

Mimo tyto novinky jsme zrychlili běh Freela, načítání notifikací a v nejbližších dnech vám dáme k dispozici nový endpoint v API pro aktivity uživatelů.

50% sleva na Freelo pro začínající podnikatele ?

Pokud je vaše IČO mladší než 1 rok, můžete díky projektu Nakopni.to ušetřit až 21 054 Kč. Podívejte se jak slevu získat.

Freelo.io Blog Strojovna Desktop aplikace, notifikace, expresní nastavení termínu a vyšší rychlost

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.