Freelo Blog Akademie Freelo háže záchranný kruh: Naučte tým pracovat na dálku co nejrychleji

Freelo háže záchranný kruh: Naučte tým pracovat na dálku co nejrychleji

Práce na dálku Home office & Práce na dálku

Obchody jsou zavřené, kanceláře zejí prázdnotou a plno podnikatelů si láme hlavu s tím, jak bude fungovat jejich tým v následujících týdnech, nedej bože měsících. Máme pro tebe záchranný kruh, který ti pomůže vše řídit kompletně online. Zkus se na tuhle nouzovou situaci podívat jako na příležitost – kdy jindy, když ne teď?

Chceme pomoct, takže…

Pozor update: akce v plném rozsahu ti uplavala, ale nezoufej, máme pro tebe i tak pomocnou ruku. Pokud promo kód využiješ po 15. květnu, nastavíme ti Trial do 1. 9. 2020. Věříme, že i pár měsíců zdarma se může tvé posádce hodit. Díky, že pluješ s námi.

Znění původní akce: Připravili jsme speciální akci, ve které bude Freelo pro nové koronavirem zasažené podnikatele na 6 měsíců zcela zdarma (pomoc není určená pro již platící a zkušené Freelo kapitány). Spoléháme se na to, že tento kód využijí opravdu ti, kdo se ocitli v problémech a pomoc opravdu potřebují.

Funguje to tak, že se vám na účtu nastaví Trial na následujících 6 měsíců, ve kterém nebudeš s týmem nijak omezován. Po uplynutí této doby se pak rozhodneš, zda si Freelo necháte, či nikoliv. Tato akce platí do odvolání, tak s tím neotálej.

1. Naskočte na palubu

Zaregistruj se ve Freelu a využij slevový kupón ZACHRANNYKRUH, který zadáš při objednávce (videoukázka).

2. Naučte se pracovat na dálku a ovládat Freelo

Mezi důležité odkazy patří tento záznam webináře, který vás s Freelem naučí rychle pracovat. Naplánuj všem v týmu, ať si ho pustí.

Projdi si připravenou šablonu, která vám pomůže s prací na dálku začít. Můžeš si jí i zkopírovat jako tvůj první projekt ve Freelu a postupně odškrtat.

3. Držte kurz

První krok k fungujícímu týmu na dálku jste už udělali. A říká se, že první krok je nejtěžší. Celá posádka Freela přeje tvému týmu silný vítr do plachet a věř, že žádná bouře netrvá věčně!

Pošli to dál…

Máš kolem sebe kapitány nebo důstojníky, kteří by záchranný kruh rádi chytili? Hoď jim ho.

Potřebuješ pomoct s naloděním?

 

Freelo.io Blog Akademie Freelo háže záchranný kruh: Naučte tým pracovat na dálku co nejrychleji

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.