Freelo Blog Strojovna Freelo roztahuje křídla a s novou verzí přínáší celou řadu novinek a vylepšení

Freelo roztahuje křídla a s novou verzí přínáší celou řadu novinek a vylepšení

Aktualizace Freela

V září jsme vyrazili na hackathon do Chorvatska.
Né se válet u moře, ale hezky pracovat a vylepšovat Freelo.

Vzali jsme dohromady zpětnou vazbu od vás a mrkli se tomu na zoubek kód. Chtěli jsme vám ušetřit pěkných pár kliknutí a zase o kus vylepšit každodenní práci nad úkoly.

Jak začít s Freelem

začínáme s freelem

Skvělé pro nováčky v týmu, které si přizvete do projektu. Stránka Začínáme s Freelem je teď rozcestník, který je nasměruje na jednotlivé oblasti práce ve Freelu. Najdou tu vše, co pro začátek potřebují: jak si poradit s to-do listy, komentáři, nebo sdílením souborů. Ideální pro první seznámení s aplikací.

Chci aby Petr sledoval tuhle diskuzi

Vytvořím úkol a jeho řešení zadám Martinovi. Zároveň potřebuju, aby diskuzi sledoval i Petr, protože k úkolu potřebujeme i jeho názor.  

screenshot-2016-10-17-10-04-10

Proto můžete nově určit, kdo bude dostávat upozornění na všechny změny okolo úkolu. Všichni sledující tak budou mít přehled

Pokud již úkol sledovat nechci, stačí se od sledování odhlásit na Dashboardu a záložce Sledované úkoly. Lze odhlásit jedním kliknutím i celé To-Do listy. A navíc mám přehled nad všemi úkoly, které aktuálně sleduji.

Potřebuju si projít komentáře, nejlépe všechny a rychle

diskuze-popover-freelo

Mám před sebou všechny To-do listy a nechci opustit stránku. Přesto si můžu projít všechny komentáře. Za názvem úkolu je kolečko s počtem komentářů a v něm je schovaná celá konverzace. Zobrazí se v samostatném okénku ale na stávající stránce.

Chtěl bych si dnešní úkoly seřadit podle priorit

dashboard-moje-priority

Výborně. I na to jsme mysleli. Připravili jsme nový Dashboard, kde uvidím úkoly, které řeším. Můžu si je seřadit a naplánovat si tak práci podle sebe. Moje seřazení nikdo jiný neuvidí. Pořád mám přehled o termínech splnění úkolů, ale mohu si naplánovat práci na příští den.

Tenhle soubor potřebuju mít po ruce

screenshot-2016-10-17-10-23-35

Často používané materiály. Tabulky s důležitými daty. Informace k projektu. Webovky. Ať už je to cokoliv, teď si můžu důležité informace připnout rovnou pod název projektu. Mám je po ruce a nemusím je hledat.

Jaké úkoly teď řeší Josef?

Rozkliknu si uživatele a uvidím všechny úkoly, které teď řeší. Skvělá funkce třeba pro projekťáky.

Co se bude dít tento týden?

freelo-calendar

To prozradí globální kalendář. Má v sobě i filtry, takže vám ukáže ty projekty, které si vyberete. Nic vám neuteče. Dá se v něm skvěle plánovat. Vedle kalendáře najdete úkoly, které nemají termín. Přetáhnutím je můžete naplánovat na určitý den. Pokud chcete vytvořit nový úkol na konkrétní datum, stačí kliknout na číslo dne v kalendáři.

Super komentář, souhlasím!

like-komentar-freelo

Místo vypisování souhlasu s nápadem teď stačí jednoduše kliknout. Komentář dostane palec nahoru. Zůstává tak místo pro důležitější informace.

Veřejné API – první verze

Spouštíme API. Zatím první verzi. Tak nám dejte vědět, jak to vypadá. Můžete si teď nastavit svou aplikaci tak aby tahala informace z Freela nebo napřímo úkolovala. Třeba když někdo vyplní formulář na vašem webu. Skvělé, že?

Jak se vám líbí novinky ve Freelu?

Spočítali jsme, že vám ušetří až 15 kliknutí. A to několikrát denně.

Freelo.io Blog Strojovna Freelo roztahuje křídla a s novou verzí přínáší celou řadu novinek a vylepšení

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.