Freelo Blog Strojovna Kde se potkáme na podzim?

Kde se potkáme na podzim?

Podzim je jako vždy nabitý mnoha akcemi. Letos se s námi můžete potkat opravdu na mnoha místech:

Shopcamp, Praha (13. září)

Hned první akcí v pořadí je Shopcamp, který se koná již příští týden (13. září). Akci organizují dvě jedničky mezi tvůrci e-shopů – Shopsys a Shoptet.

Freelo si oblíbila celá řada e-shopů jako Fotoškoda, 24TIME nebo Sanasport. Jdeme jim naproti a tak jsme vypsali na Shopcampu workshop na automatizaci práce a workflow s Freelem.

Na akci budeme mít námořnická trička, neváhejte nás oslovit, rádi dáme řeč a poslechneme si zpětnou vazbu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

registruj se na www.shopcamp.cz/workshops #shopcampcz #t

Příspěvek sdílený Freelo.cz (@freelocz),

Lambdup, Praha (13. září)

Funkcionální programování nabírá na popularitě a svědčí o tom  i vlastní konference s řečníky z celého světa. Blueberry organizuje již druhý ročník, po úspěchu toho předchozího.

Zbývá ještě pár lístků, tak jestli chcete potkat našeho programátora Karla nebo třeba vyhrát předplatné na Freelo. Mrkněte na to 😉

Networking na volné noze, Praha (11. září)

Robert Vlach organizuje pravidelné setkávání lidí na volné noze a podnikatelů. Vždy je na akci skvělá atmosféra a lidé. Doporučujeme zajít. Já se určitě chystám.

APEK školení, Praha (17. září)

Velkou příležitostí jak posunout své podnikání v e-commerce jsou akce APEKu. Několikahodinové workshopy a školení s lidmi jako Pavel Ungr, Jan Kvasnička nebo Filip Podstavec. My se snažíme zlepšit delegování a procesy e-shopů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Dnes skoleni pro top ceske eshopy #apek #freelo #workshop #t

Příspěvek sdílený Freelo.cz (@freelocz),

PM Konference, Praha (19.-20. září)

Konference projektového řízení slaví letos jubilejní 10. ročník. Letos je nosným tématem robotika a automatizace. Nahradí projektové manažery automatizace a nástroje? My si to nemyslíme a uděláme maximum pro to, aby měli projekťáci co nejsnažší práci. Letos, stejně jako loni, bude na konferenci náš workshop. Když přijdete, možná vyhrajete nějakou naší cenu v tombole. Třeba offline Freelo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Vydestiloval jsem vsechny zkusenosti, chyby a hacky efektivni organizace prace do jedineho workshopu #pmkonference

Příspěvek sdílený Karel Dytrych (@karel_dytrych),

Webexpo, Praha (21.-23. září)

Webexpo je tradiční webová a mezioborová akce v centru Prahy. Na stagi Lucerny vystoupí úžasní řečníci z firem jako Adobe, Twitter nebo Freelo. 🙂

Uděláte nám radost, když přijdete na přednášku o našem procesu lokalizace Freela do dalších jazyků, na který jsme náležitě pyšní :-). Nezdržuje programátora, urychluje vývoj i samotné překládání a nedovolí něco prostě nepřeložit. Na Webexpu bude i skvělý doprovodný program a hned několik párty.

Naučmese, školení Buď kapitán projektů, Praha (24. září a 22. října)

V Září se také můžeme potkat na školení Freela, kde se naučíte mnoho zajímavého. Na zářijový termín zbývá posledních pár míst, tak si pospěšte.

Mimochodem, náš kurz Buď kapitán projektů je momentálně druhý nejpopulárnější na Naučmese.

Čtvrtkon, České Budějovice (27. září)

Poslední záříjový čtvrtek budeme na výletě v Českých Budějovicích. Na setkání tamní webové komunity budeme workshopovat na téma designeři vs projektový management.

Marketikon, Plzeň (4. + 5. října)

Plzenštinu už máme zmáknutou z Plzeňského Barcampu a tak si ji pojedeme oprášit na největší marketingovou akci západních čech. Téma konference je START a RESTART. To je nám velmi povědomé… Zapojíme se v rámci doprovodného programu. A možná dojde i na nějaký ten workshop.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Plzensky barcamp byl super. Diky vsem organizatorum. PS: Zase jsme rozdali par ukolu 🙂

Příspěvek sdílený Freelo.cz (@freelocz),

Marketing Monstaas, Brno (11. října)

V říjnu se chystáme do Brna na největší SaaS událost na Moravě – Marketing Monstaas. Osm zvučných řečníků se bude dělit o své marketingové know-how. Věříme, že se pro Freelo hodně přiučíme. Akci organizují chytří kluci ze SmartSupp/Look… a proč? Chtějí evangelizovat SaaS v ČR. Jejich manifest se mnou dost rezonuje, z podobného důvodu jsem spustil setkávání SaaSkařů.

Třetí Freelo narozeniny (listopad, ještě upřesníme)

Rádi vás všechny uvidíme na oslavě třetího roku existence Freela. Budeme upřímní, ještě nebyl úplně čas začít přípravy, ale nebojte, dáme včas vědět.

Tak co, kde se potkáme? 🙂

Freelo.io Blog Strojovna Kde se potkáme na podzim?

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.