Freelo Blog Strojovna Měníme naše prémiové tarify

Měníme naše prémiové tarify

Jak víte, neúnavně se ve Freelu snažíme, aby bylo vedení vašich projektů a týmů snadné a efektivní. Přidáváme užitečné funkce, o které si píšete, zlepšujeme uživatelské prostředí celé aplikace, abyste se mezi jednotlivými úkoly neztráceli a doplňujeme propojení s dalšími šikovnými nástroji. Je to kolikrát dřina, ale jen tak pro vás může být Freelo pomocníkem, který vám a vašim kolegům ušetří čas, nervy a energii.

Protože pro nás ale vytrvalé zlepšování a rozvíjení Freela znamená také nemalé investice do budování infrastruktury, nekončícího programování, nebo zdokonalování zákaznického servisu, rozhodli jsme se od 10. března 2017 přistoupit ke změně našich prémiových tarifů.

Freelo FREE – ZDARMA

Už ho znáte. Základní a zcela bezplatný tarif, díky kterému si Freelo může vyzkoušet každý uživatel od A až do Z. A nebudeme po vás chtít žádné platební údaje. Tarif je vhodný pro jednotlivce a mini týmy, které řeší 1 až 2 projekty a nepotřebují ani nijak významné datové úložiště.

Jakmile zjistíte, že vám funkce Freela vyhovují a budete se chtít pustit do řízení většího množství projektů a zapojit do nich i své kolegy a spolupracovníky, snadno upgradujte na jeden z placených prémiových tarifů. Brzy zjistíte, že se vám investice do aplikace vrátí za pouhých pár hodin.

Freelo FREELANCE – 590 Kč / měsíc

Z názvu vám bude hned jasné, pro koho je nejvhodnější. Typickými uživateli jsou nejrůznější specialisté na volné noze, marketéři, grafici, projektoví manažeři, copywriteři, nebo konzultanti, kteří běžně spolupracují s dalšími kolegy na několika aktivních projektech. Kolik spolupracovníků do Freela pozvete, je na vás. My vás omezovat nebudeme. Samozřejmostí je 5 GB datového prostoru i možnost API.

Freelo TEAM – 990 Kč / měsíc

Přeřazujeme na vyšší rychlost a tarif TEAM. Šitý na míru je firmám, které řeší více než 15 projektů najednou. Zbrusu nová funkce rozdělení vedoucích rolí u konkrétního projektu Správce & Projekťák vás ušetří zbytečného komunikačního balastu a umožní jasně stanovit lídry. Vašemu týmu se bude hodit 20 GB datového prostoru a můžete se vrhnout do plnění úkolů.

Freelo BUSINESS – 2.890 Kč / měsíc

Mít pod kontrolou více než 40 projektů a nepoužívat k řízení žádný projektový nástroj, to bychom s čistým svědomím nedoporučili ani svému úhlavnímu nepříteli. Tarif BUSINESS ocení především velké týmy, nebo větší firmy, které mají opravdu hodně napilno. Oproti předchozímu tarifu od nás dostanete rovných 100 GB datového prostoru.

Freelo ENTERPRISE

Pokud jste opravdu velká firma a máte specifické požadavky, které výše popsané tarify nesplňují, kontaktujte nás. Jsme otevření jednání o nasazení Freela na vašich vlastních serverech.

Ještě lepší Freelo

Úprava cenotvorby je pro nás ale zároveň velkým závazkem a nebereme ji vůbec na lehkou váhu. A ačkoliv se může náš krok jevit jako nepopulární, přináší pro další vývoj aplikace jistou nezávislost. Umožní nám například rychleji a pružněji reagovat na vaši poptávku po nových funkcích a vylepšeních. Už teď jich máme nepočítaně v jednom z to-do listů a můžeme prozradit, že je rozhodně na co se těšit.

Určitě máte v hlavě celou řadu otázek. Pokusili jsme se některé odhadnout a odpovědět na ně. Na nový ceník se můžete podívat tady.

Pokud budete potřebovat cokoliv dovysvětlit, nebo doplnit, kontaktujte nás e-mailem na chatu v aplikaci či na webu.

Související články:

Děkujeme, že jste s námi!

Freelo.io Blog Strojovna Měníme naše prémiové tarify

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.