Freelo Blog Strojovna Natřeli jsme podpalubí na černo!

Natřeli jsme podpalubí na černo!

Aktualizace Freela

S postupně se rozšiřujícím počtem aplikací, které podporují tzv. „dark mode“, rostla poptávka po tomto typu zobrazení i u nás ve Freelu. Rozhodli jsme se jít zdravým očím naproti a připravili jsme možnost přepnout Freelo „z bílé na černou“.

Tmavý vzhled si na 2 až 6 kliků aktivujete přímo v Nastavení Freela.

Tmavý režim Freela můžete nastavit v Nastavení.

Šetřit oči můžete trvale nebo jen ve večerních hodinách. Můžete si to nastavit třeba až na dobu po pracovní době. Alespoň vám černé Freelo připomene, že „teď“ už byste u něj sedět neměli. Dalším benefitem může být vyšší soustředění, úspora baterie atd. Více v tomto článku.

Sluší se na tomto místě upozornit, že je to pro nás experimentální funkce a ne vše bude úplně dokonalé. Nebojte se nás upozornit, pokud by některá část tmavého vzhledu potřebovala ještě zásah designera.

Notifikační centrum

Notifikace mají hezčí animované menu. Nejde jen o krásu. Na tu mnohem větší plochu se vám bude klikat samo.

Úkoly si z notifikačního centra odteď otevřete do rychlého náhledu také. Buď klasickou klávesovou zkratkou „Q“ nebo ikonkou, na kterou jste zvyklí i na dashboardu a jinde ve Freelu. Mimochodem, otevírat úkoly do okna s rychlým náhledem pomocí klávesové zkratky můžete nyní všude, když najedete myší na daný úkol.

Lépe čitelné komentáře

Pracujeme na zpřehlednění diskuzí. Pro začátek jsme vizuálně oddělili do jednotlivých bloků text komentáře, aby bylo jasné, kde začíná a kde končí dlouhý komentář. Také jsme všechna tlačítka související s komentářem přesunuli do klasického trojtečkového menu.

Brzy diskuze vylepšíme ještě více. Těšte se například na snadnější reakce nebo na názvy úkolů namísto URL odkazů.

Další drobnosti

Minimalističtější vzhled veřejných odkazů/iframů (snadněji vložitelný např. do vašeho IS).

Timetracking menu umožňuje změnu začátku měření.

Ochutnávka na závěr

Máme hotový nový reporting a rádi bychom jej ještě před spuštěním vyzkoušeli s nějakým kapitánem výkazů. Tak jestli máte v týmu hodně natrackováno a rádi to uvidíte v akci jako první, ozvěte se nám.

Freelo.io Blog Strojovna Natřeli jsme podpalubí na černo!

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.