Freelo je online aplikace na řízení projektů. Pomáhá týmům organizovat a dokončovat práci s menším úsilím
Podcast & Rozhovory

Co tvoří kvalitní jídelníček & proč je dobrý půst s Jakubem Přibylem, Trime

Jakub Přibyl je výživový specialista s dlouholetou praxí a lektor na škole klinické naturopatie. Je, spolu s Michalem Kočím, zakladatelem značky Trime, která se specializuje na prémiové doplňky stravy. Kromě toho tvoří vlastní podcasty. Celý rozhovor Karla a Jakuba se pochopitelně točí kolem výživy, současných trendů nebo budoucnosti potravin. Dozvíte se také, jak vznikl Trime, a čím se liší od konkurence. Proč nesnídat 365 dní v roce vejce? Tak přesně na to najdete odpověď v tomto dílu podcastu Z Podpalubí.

Půstování považuji za dovednost, kterou by měl ovládnout každý.

·

Co všechno jsme probrali?

  • Kvalitu potravin a jejich budoucnost
  • Podvýživu, nadváhu a obezitu
  • Co tvoří kvalitní rozmanitý jídelníček a jak ho objektivně posoudit
  • Výživu lidí z kanceláří vs. sportovců
  • Výživu před těhotenstvím, v těhotenství
  • Jak nás ovlivňuje výživa z dětství – nutrigenetika, nutrigenomika
  • Co vše ovlivňujeme nákupem potravin
  • Proč jsou důležité bílkoviny a využití jejich celého spektra
  • Chybování u tuků, Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny
  • Suplementaci
  • Vznik značky Trime
  • Přerušovaný půst
  • Raw, keto, paleo, vegan stravu
  • Jaké množství alkoholu je přijatelné a jeho vliv na spánek

Kam dál?

Sleduj Jakuba na webu Trime.cz. Pokračuj na Trime podcasty.

Líbil se ti podcast? Tak ho pošli dál, navrhni hosta nebo napiš hodnocení na iTunes. Děkujeme! 💙 

  • Líbilo? Pošlete vzkaz v lahvi ostatním

Newsletter odebírá 1000+ šéfů, kterým pomáhá zefektivňovat tým

Váš e-mail bude kotvit v bezpečném přístavu.

Tereza NěmcováVe Freelu pomáhám námořníkům, a když je potřeba, házím záchranná lana. Kromě toho ráda házím také kostkou v deskových hrách.

Líbil se vám článek?

Nezmeškejte ten další!

Váš e-mail bude kotvit v bezpečném přístavu.