Freelo Blog Inspirace Vypluj s námi na E‑commerce Day 2019

Vypluj s námi na E‑commerce Day 2019

Už v sobotu 21. září 2019 část posádky Freela vypluje směr Brno – na celodenní konferenci E-commerce Day 2019 do Impact Hubu – akci, kterou by sis neměl nechat ujít, pokud chceš uspět v oblasti online prodeje.

Proč se nalodit s námi?

Jestli hledáš inspiraci k tomu, aby jsi svůj stávající e-shop posunul zase o stupínek výš nebo tě svět e-commerce prostě jen zajímá, budeš tady na správném místě. Díky nabitému a pestrému programu přednášek si na své přijde opravdu každý.

Workshopy jsou připravené výbornými řečníky z mnoha oblastí spojených s online prodejem – od marketingu, přes design, logistiku, branding, po právní záležitosti. Získáš cenné a praktické informace od špiček v oboru e-commerce.

Kapitáni z Freela si pro tebe připravili workshop ve spolupráci s Renatou Novotnou – specialistkou na organizaci práce. Naučíme tě motivovat svůj tým. Jeho efektivní fungování je to, co tvůj e-shop dostane mezi ty úspěšné. Budeme se zajímat o konkrétní problémy spojené s efektivitou práce při řízení e-shopu. Připomeneme ti, že základem je sjednocená komunikace a správné nastavení procesů. Od uchování know how po péči o zákazníka a neméně důležitého prioritizování, když se projektů a úkolů sejde více najednou. K tomu všemu ti pomůže naše Freelo na organizování týmové práce nad úkoly a povíme ti, jak s ním pracovat.

Na koho dalšího se můžeš těšit?

Akci pořádá GUG.cz (Google User Group), jejími partnery jsou například Google, Shoptet, Smartemaling, Collabim. Někteří z nich jsou zapojeni do samotného programu – za Shoptet to bude Ondřej Mikoláš s povídáním na téma Vyšší tržby e-shopu díky procesům a automatizaci nebo Dalibor Jaroš z Collabimu s přednáškou o Zpracování analýzy klíčových slov. Kompletní program najdeš tady.

Nalákali jsme tě?

Vypluj s námi do zátoky divokých šalin a registruj se zdarma na E-commerceday. Moc neotálej, kapacita námořníků je omezená!

V brněnských vodách se nám líbí. Karel Dytrych se tam vydá 8. října znovu s workshopem Pořádek v úkolech jednou provždy – uvidíš Freelo v akci, především jeho nejlepší vychytávky a funkce. Registruj se na webu. PS: členové Impcat Hubu mají vstupné zdarma, ostatní 120 Kč.

Freelo.io Blog Inspirace Vypluj s námi na E‑commerce Day 2019

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.