Freelo Blog Strojovna Nová funkce: ⏰ FreeloTime přináší revoluci ve vykazování práce
Stopky v moři času

Nová funkce: ⏰ FreeloTime přináší revoluci ve vykazování práce

Aktualizace Freela Apríl

Vítejte ve světě FreeloTime. Nová funkce vám umožní získat více času na projekty. Zastavit čas nebo vytvořit jiné časové anomálie nikdy nebylo snadnější.

Nestíháte dokončit projekt včas?

Když vám dojdou nápady nebo nastane čas na odpolední siestu, je tu pro vás tlačítko „Kotva“. Jednoduše na něj kliknete a zastavíte čas na tak dlouho, jak potřebujete. Až se vám bude chtít znovu vrátit k práci, „Kotvu“ opět vytáhnete a pokračujete, jako by se nic nestalo.

Pozor, jde šéf!

Odvykli jste si v době covidové na fyzickou přítomnost šéfa? Už nemusíte být ve střehu, abyste se stihli schovat v kumbálu nebo na záchodě dřív, než dorazí k vašemu stolu. Funkce „Radar” totiž šéfa ohlídá za vás. Jakmile se váš nadřízený přiblíží, „Radar” se rozsvítí a ihned vám nabídne možnost spustit „Kotvu”. Díky tomu stihnete zmizet jako pára nad hrncem. Už žádné všetečné otázky typu, proč vám na přesun z pražské do brněnské kanceláře nestačí hodina nebo proč jste překročili stokorunový budget na cestování.

FreeloTime je vynikajícím nástrojem pro každého, kdo potřebuje více času na projekty. S funkcí Kotvy si mohu každý den po obědě schrupnout nebo kouknout na Netflix, aniž by mě trápilo, že nestíhám dokončit práci – práce jednoduše počká. A s Radarem jsem vždy krok před svým šéfem. Od uvedení FreeloTime na trh se může jít Hermionin obraceč času zahrabat.

Tomáš Hodinář, betatester FreeloTime

Pokud vám to přijde až podezřele lákavé, máte bohužel pravdu. Cestovat v čase ještě neumíme ani na apríla.

Muž cestuje časem
Zdroj

Ale trackovat čas reálně strávený nad úkoly tak, abyste ho mohli rovnou reportovat a vyfakturovat, zvládáme skvěle. Přihlaste se do Freela a buďte produktivnější než kdy předtím.

Měření času při práci v aplikaci Freelo
Timetracking spustíte přímo u úkolů.
Freelo.io Blog Strojovna Nová funkce: ⏰ FreeloTime přináší revoluci ve vykazování práce

Inspirace

Podcast & Rozhovory

Strojovna

Akademie

icon-kormidlo5

14denní testovací plavba zdarma

Potřebujete poradit? Domluvte si s námi bezplatnou online konzultaci.